lauantai 6. huhtikuuta 2013

Miau!

 Veljeni lapset olivat tässä viime viikonloppuna kylässä ja kuopuksen ollessa päikkäreillä aloin piirrellä miehen hupparin kaavoja ja leikellä kankaita (siitä lisää kunhan se on pesusta tullut seuraavan kerran ;)). Kummityttöni oli hyvin kiinnostunut tekemisistäni ja kyseli kovasti mitä teen. Sitten hän ja esikoisenikin halusivat piirtää ja olla muotisuunnittelijoita! <3 Siinä piirrettiin paidat jos toisetkin ja tilaukseen pistettiin huppari.

 Tänään sitten heitin leikilläni aamupäivällä että nuo mussukkani voisivatkin nukkua 3 tunnin päikkärit että ehtisin ommella. Yllätys olikin iso kun ne tosiaan nukkui sen melkein 3h! Olis varmaan mennyt rikki ellen olisi mennyt herättämään :D

 Sain poikien päiväunien aikana piirreltyä kaavat ja ommeltua kummitytölle tästä Majapuun kissaneuloksesta hupputunikan. Huppari olisi ollut mielestäni turhan tylsä ja tämä menee hyvin vaikka talvellakin pitkähihaisen paidan kanssa. Kaavat on Ottobren 1/2010 Tipitii velourtunikasta. Koko 128cm mutta pituus 140cm. Tykkään lopputuloksesta ja niin tykkäsi kummityttökin :)





1 kommentti: