sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ylläripaketin aurinkoista sateenkaariraitaa :)

Otin tässä jokin aika sitten "riskin" ja tilasin Selialta ylläripaketin. Ensimmäinen kokemukseni ylläripaketeista yli päänsä viime vuoden puolelta ei ollut mitenkään kovin hyvä mutta kun nyt kuitenkin tarjolla oli 4m kankaita hyvinkin edullisesti ja Selialla ei ole tainnut olla sellaisia kankaita mistä en olisi pitänyt niin päätin kokeilla onneani uudestaan. Kannatti!

Paketista löytyi vaikka mitä ihanuuksia joista tätä Aurinkoinen-joustofroteeta kirjaimellisesti taisin halailla kun paketin avasin :D En ollut sitä aiemmin tilannut koska en ollut varma onko se liian värikäs pojille ja mihin sen yhdistäisi tai mitä siitä tekisin. Uusimman Ottobren myötä sekin ongelma ratkesi.

 Paita OB 3/13 Funny Race 92cm. Tästä olisi ehkä pitänyt tehdä pienempi koko mutta menee sitten varmaan vielä syksyllä vaikka pitkähihaisen paidan kanssa.

 Housut OB 3/13 Summer Sea 86cm. Tästä mallista tykkään tosi paljon! Kivan rennot kesäpöksyt joissa lahkeita voi pitää alhaalla tai sitten ylempänä kuten kuvassa, shortsimallina. Ainoana muutoksena jätin ohjeessa olleen framilonin pois vyötäröltä ja hyvät tuli silti. :) Kangas Selian Sateenkaariraita-trikoota


Poikien lempileikki menossa; sohvatyynyt lattialle ja pojat leikkii Jyväskylää :D



3 kommenttia: