tiistai 16. huhtikuuta 2013

Maalla

Uusin Ottobre design kesämallistoineen löytyi eilen postilaatikosta kun kotiuduin. Pikainen selaus ja heti löytyi useampikin kokeilemisen arvoinen kaava!

Ensimmäiseksi pääsi työn alle kuopukselle kesäksi shortsihaalari. Kaavat siis Ottobre 3/13 lehdestä Star-Star leikkipuku koossa 92cm. Tein sen kuitenkin ilman saumavaroja ja tuli juuri hyvä, ehkä se vielä kesälläkin menee ;) Kangas on Liandlon maatilatrikoota joka on jo jonkun aikaa marinoitunut hyllyssä. Poitsu oli niin innoissaan noista kankaassa olevista traktoreista ja eläimistä! Piti ihan seistä kankaan päällä ja osoitella kuvia kun äiti yritti leikata...Pikkuapulainen <3








Tosi kiva peruskaava, shortsihaalarille. Lisämaustetta toi taskut. Voipi olla että juniori saa toisenkin tällaisen vielä jossain vaiheessa. Ensin pitää vaan varmaan toteuttaa esikoisen tilaus; t-paita tästä kankaasta. Onneksi sitä vielä sen verran jäi :)


4 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä hyvä malli ja pääsee meillekin toteutukseen!!! Ihana kangas <3

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva malli ja voiko oikeestaan sopivampaa kangasta tälläiseen kesähaalariin olla :D

    VastaaPoista
  3. Ihanalla pikkumiehellä ihana haalari <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista!
    Mä jo mietin jossain vaiheessa että myisinkö tämän kankaan pois kun en vaan keksinyt mitä siitä tehdä vaikka ihana onkin! Tähän haalariin taas en edes miettinyt muita vaihtoehtoja :)

    VastaaPoista