lauantai 23. elokuuta 2014

Mix'n'Match


Kun on kolme lasta, kaikki samaa poikia ja pienillä ikäeroilla, voisi kuvitella että sitä vaatetta on valmiiksi jo enemmän kuin tarpeeksi. Nyt kuitenkin olin ehtinyt jakaa eteenpäin Jeren jäljiltä suurimman osan pienistä vauvan vaatteista. Alkuun oli enemmän ostovaatetta mutta nyt olen ilokseni huomannut että muutamia erikoisempia helmiä lukuunottamatta suurin osa Justuksen vaatekaapin sisällöstä alkaa olla omaa käsialaa.

Kasvuvauhti on ihan mieletön enkä meinaa uskoa että olemme siirtymässä jo kokoon 74cm, toisaalta hyvä syy taas ommella lisää.

Olen ihan rakastunut Noshiin, kankaat on todella hyvälaatuisia ja moneen makuun sopivia. Ekologisuudesta puhumattakaan. Lisäksi heiltä saa sekä kankaat että resorit tismalleen samoissa sävyissä, kiitos tuoteperheajattelun (onko se edes yhdyssana? :D). Helpottaa ompelijan elämää huomattavasti kun saat samasta paikasta kaiken tarvitsemasi.

Kuvan norsut ja polkadotsit sekä turkoosi joustofrotee on tilattu jo alkuvuodesta ja niitä onkin jo tovi ehditty käyttää.

Keväämmällä tilasin Noshin ylläripaketin, joka sisälsi tämän syksyn kankaita, krokoja sekä mm. tuota harmaata ihanan tuntuista velouria.

Bodyt koossa 68cm OB:n kisuliinikaavaa pohjana käyttäen. Housut Giant triangle 68cm myös OB:n kaava.

Seuraavaksi ilmestyikin Pre Autumn mallisto, jossa oli paljon ihania raitoja ja mielettömän laadukkaita joustocollegeja. Justukselle niistä syntyi pari hupparia tuleviin syyspäiviin. Harmaa on joustocollegea ja raidallinen trikoota. Uusimman OB:n kaavoilla hupparit koossa 74cm ja housut samat kuin yllä.
Syksyllä päätin pitää ensimmäiset omat Nosh-kutsut ja sain ihanasti ystäviä paikalle.
Sieltä tilaukseen lähti keltaista kameraa sekä keltaista joustocollegea. Keltainen diagonaaliraita on Pre Autumn- mallistosta.

Nämä on koossa 74cm, OB:n sausage dog(?) ja straight stripes housut. Niistä tuli ihan lempparit kunhan vähän madallan vyötäröä seuraaviin :)
Isoveljille on myös työn alla vaatekaapin täydennystä. Kai se on pakko todeta että muutaman vuoden kun samoja vaatteita katselee niin kaikkeen kyllästyy!

2 kommenttia: